laatste-trends-voor-mannen-winter

In plaats van blindelings de catwalktrends te volgen raad ik je aan om wat meer om je heen te kijken. Houd je ogen goed open wanneer je door de stad loopt. Kijk naar andere mannen en naar wat zij dragen. Dit zorgt ervoor dat je een veel breder beeld krijgt van wat je mooi vindt. En niet alleen dat, je zal ook beter zien hoe bepaalde kledingstukken vallen, de normale man is namelijk niet gevormd zoals de catwalkmodellen.

Accessoires

Misschien is dit wel het lastigste deel van het creƫren van een outfit. Welke accessoires kunnen wel en welke zijn not done?

Gespiegelde zonnebril

De zomer mag dan voorbij zijn, de zon blijft echter schijnen. Afgelopen zomer bestond het straatbeeld veelal uit mannen met een gespiegelde zonnebril. Alle kleuren glas en vormen bril passeerden de revue. Dit zal komende winter natuurlijk minder zijn, de zon schijnt natuurlijk ook minder. Als de zon wel schijnt, pak dan je gespiegelde zonnebril weer uit zijn brillendoosje. Deze trend blijft ook in de winter populair.

gespiegelde-zonnebril-glazen

Gespiegelde glazen blijven populair

Wide Brim Hats

Een hoed die eerst vooral door hipsters werd gedragen maar nu ook door jou en mij opgezet kan worden. De hoed is terug, combineer deze met je casual outfit en je uitstraling zal direct een boost krijgen.

wide-brim-hat

Wide Brim Hat, een must voor een volledige look

Leger look

Kijk komende winter niet vreemd op als je kleding ziet met camouflage accenten. De legerkleding komt terug en is weer hip. Let wel goed op als je zelf meegaat in deze trend dat je het niet te overdreven doet. Onthoud dat je (waarschijnlijk) niet in het leger zit.

camouflage-trend-is-terug

De camo-trend is terug van weggeweest

Bron featured image: klik hier