ZARA-logo

De Spaanse kledingketen Zara is zeer populair bij de Nederlandse modeliefhebbers. Voor een zeer betaalbare prijs kan je er terecht voor stijlvolle kleding. Zoals algemeen bekend let de Nederlander bij het shoppen erg veel op de prijs. Dit is een van de redenen dat de gigantische kledingketen met zijn 24 filialen een groot succes is in Nederland. Ook de kwaliteit van de producten is bovengemiddeld! De nieuwe herfst/winter collectie 2014 ziet er ook erg strak uit.

Voor de nieuwe campagne heeft Zara gekozen voor foto’s in de natuur. Wat heel erg opvalt zijn de donkere kleuren die Zara gebruikt in de campagne. Je ziet veel zwart, grijs en bruin. Sommige foto’s hebben ze expres zwart-wit gemaakt. De warme truien, motorjacks en stijlvolle winterjassen zien er erg modieus uit en dat voor een zeer betaalbare prijs! Zie hieronder de video en foto’s van de herfst/winter 2014 campagne.

zara-foto-1 zara-foto-2 zara-foto-3 zara-foto-4 zara-foto-6 zara-foto-5 zara-foto-7 zara-foto-8 zara-foto-9 zara-foto-10 zara-foto-11