sire-jackson

Veel kleine kinderen zijn al blij met een klein beetje zakgeld per week. Voor het zoontje van 50 Cent is dit anders, door zijn nieuwe modellencontract verdient hij 700.000 dollar.

50 cent

50 Cent is er erg bekende artiest. De echte naam van de rapper is Curtis Jackson. Hij maakte veel verschillende hip hop nummers. Hij is vooral bekend geworden door de albums Get Rich or Die Tryin’ en The Massacre. 50 Cent heeft wereldwijd meer dan 40 miljoen singels en 20 miljoen cd’s verkocht. Hij is verschillende keren in de Nederlandse top 40 gekomen. In Nederland waren vooral de nummers In da Club, How we do en Candy shop erg populair.

5-cent

Hiphop artiest 50 Cent

Radio

Sire Jackson is het zoontje van 50 Cent en zijn ex Daphne Joy. 50 Cent zet af en toe foto’s van zijn kindje op Instagram. Kids Safe raakte geïnteresseerd en is contact gaan zoeken met Sire. Op de radio vertelde de rapper dat het ging om een groot bedrag. Verder grapte hij nog dat Sire super schattig is en daarom er veel voor moeten betalen.

Geld apart gezet

Sire krijgt nog niet meteen het geld. De rapper liet weten dat hij eerst nog twijfelde wat hij met het geld zou gaan doen. Eerst zat hij eraan te denken om het geld in de studie van Sire te steken, maar dat was al geregeld. De 700.000 dollar wordt nu apart gezet. Zodra hij 18 jaar is mag hij bij het geld komen.

Bron featured image: klik hier.