model-doutzen-kroes

Model Doutzen Kroes gaat weg bij Vicotria’s Secret. Dit nieuws werd bekend gemaakt door Ed Razek, topman van Vicotria’s Secret. In een uitzending van RTL Late Night in december had het model het al over een mogelijke stop, gister werd dit bevestigd.

Topman Razek schreef op zijn Instagramaccount: “Ik heb een hoop vragen gekregen over het feit dat Doutzen zou vertrekken aan het einde van het jaar. Goede vraag. Ik had jullie er al eerder over moeten informeren.”

Het model heeft een aantal nieuwe kansen in Europa aangeboden gekregen volgens Razek. De aanbiedingen zouden niet samen kunnen gaan met de verplichtingen die ze in Amerika heeft. Daarom heeft het bedrijf besloten beëindigen.

Razek laat duidelijk weten dat er geen vijandelijkheid of ruzie is. Hij zegt er het volgende daarover: “Niets van de onzin die ik las op Instagram is waar. Ze had een grote, zakelijke kans en ik wil haar die kans geven omdat ik haar respecteer en fantastisch vind. Dat is alles.”

Karlie Kloss

Naast Doutzen gaat ook Karlie Kloss stoppen bij Victoria Secret. Zij gaat stoppen bij het lingeriemerk omdat ze het niet kan combineren met het andere werk dat ze heeft. Ook wil ze beginnen met een studie aan de universiteit van New York. Er gaan geruchten rond dat haar vriend Joshua Lusher haar heeft overgehaald om haar contract niet te verlengen.

Razek schreef over haar het volgende: “Tijdens een gesprek werd duidelijk dat ze geen tijd meer zou hebben om aan alle verplichtingen te voldoen. Met tegenzin hebben we besloten dat ze weggaat zodra haar contract erop zit.”

model-karlie-kloss

Model Karlie Kloss

Bron featured image: klik hier.