pharrell-williams-adidas

Pharell Williams heeft nog een keer een gelimiteerde collectie ontworpen in samenwerking met Adidas.

Pharell Williams

Pharrell Williams is een bekende Amerikaanse muzikant. Hij heeft met bekende artiesten als Jay-Z, Snoop Dogg, Britney Spears en Gwen Stefani samen gewerkt. Ook is het nummer Happy van Pharrell Williams, dat nummer is de langst genoteerde single in de top 40.

Eerder heeft Pharrell Williams ook kleding ontworpen voor Adidas. Hij had toen zijn eigen schoenen, jacks en shirts ontworpen. Ben je benieuwd hoe die eruit zien, klik hier.

Nieuw ontwerp

Pharrell liet weten dat hij bij het ontwerpen van zijn nieuwe kleding geïnspireerd is geraakt door een vintage bloemenprint. Deze bloemenprint zou uit Montmartre komen, een Parijse kunstenaarswijk. Pharell Williams heeft voor zijn eigen Superstar LIL-jasje een nieuwe print gemaakt. Daarnaast heeft de zanger voor de Stan Smith-Schoen van Adidas een nieuw ontwerp gemaakt.

Gelimiteerd

De nieuwe jasjes en schoenen die Pharell Williams heeft ontworpen zijn erg gelimiteerd. Er worden namelijk maar van elk soort maar 200 exemplaren gemaakt. De nieuwe collectie van Pharrell Williams zal vanaf 30 mei in de winkels liggen. De schoenen zullen 180 euro gaan kosten en het jasje 750 euro.

Bron Featured Image: Klik hier.