winter-trends

Het is koud. Er zijn zelfs al meldingen van het feit dat het kwik een temperatuur van lager dan het vriespunt aangaf. Sjaals worden weer om nekken gedrapeerd en kapsel worden bedenkt door mutsen. Dit heet bij veel mannen als gevolg dat zij er niet zo stijlvol uitzien als ze zouden willen. Met deze tips zorg je er als man zijnde voor dat je de kou de baas bent maar er toch nog stijlvol uitziet.

De natuurlijke reactie op het systematisch dalen van de temperatuur is voor vrijwel iedereen hetzelfde. Het dragen van laagjes is bij de meesten dé methode om de kou te trotseren. Echter resulteert dit vaak in een saaie outfit. Dit is natuurlijk niet nodig, laagjes kunnen op zo’n manier gedragen worden dat je er misschien zelfs wel beter uitziet dan in de zomer.

Wissel casual en chique met elkaar af

Een pak combineren met een parka. Dat zie je niet vaak. Toch willen wij van EldanSchools je toch aanraden om dit te doen. In eerste instantie zal je dit niet snel doen, want ‘het hoort niet’. Maar door het combineren van de warmte van een parka en de klasse van een pak ontstaat een unieke stijl. Je zal dé blikvanger zijn op straat. En voor je het weet, ben je niet meer de enige die deze combinatie aandurft.

overcoat-parka-combiantie

Een voorbeeld van hoe je goed kan combineren

Wees creatief

Doe iets unieks. In plaats van de standaard trui over je overhemd kun je bijvoorbeeld een crewneck met opdruk kiezen.

crewneck-netjes-chique

Een voorbeeld van hoe je een crewneck kan dragen en er toch chique uit kan zien

Een zonnebril in de winter

Bij veel mannen heerst het idee dat een zonnebril alleen een accessoire is voor in de zomer. Het doel van een zonnebril is het beschermen van je ogen tegen zonlicht. In de winter is er ook zonlicht, zeker als het sneeuwt. Wees dus niet bang om je zonnebril ook op te zetten in de winter. You’ll look good, I promise.

zonnebril-ook-in-de-winter

Een zonnebril alleen in de zomer? Echt niet!

De winter stijlvol doorkomen is echt makkelijker dan je denkt

Indien je de bovenstaande tips toepast de komende periode, dan zal je hoogstwaarschijnlijk de meest stijlvolle man zijn op de werkvloer. Wees niet bang om af en toe zelf ook iets uit te proberen.