Op 2 december 2014 vond alweer de 19e editie van de jaarlijkse Victoria’s Secret Show plaats, wat volgens velen het hoogtepunt van het jaar is wat betreft lingerie. Onze Hollandse trots Doutzen Kroes liep alweer voor de 7e keer in haar carrière mee als Victoria’s Angel. Daarnaast was er ook ruimte voor twee Nederlandse debutanten, de 19-jarige Romee Strijd en 18-jarige Imaan Hamman.

 In totaal liepen maar liefst 5 Nederlandse Angels mee in het totaal aantal van 47 modellen. Andere grote namen onder de deelnemers zijn Adriana Lima, Alessandra Ambrosio en het Zuid-Afrikaanse model Candice Swanepoel.

De show was verdeeld in zes thema’s, waaronder de Gilded Angels met als belangrijkste kleur goud, en University of Pink, het label wat speciaal voor jongeren is opgezet. De grote finale had de naam Angel Ball, waarbij de kleur zwart centraal stond en de modellen voorzien waren van Victoriaanse maskers.

victoria-secret-model

Het absolute hoogtepunt van de avond was wederom de vertoning van de Fantasy Bra, dit keer gepresenteerd in tweevoud door Adriana Lima en Alessandra Ambrosio. Deze beha’s zijn voorzien van 18 karaat goud en maar liefst 1600 diamanten, wat de waarde van dit lingeriesetje op zo’n 2 miljoen dollar brengt.

Ook de muziek is altijd een veelbesproken onderwerp in aanloop naar de show. Ed Sheeran, Ariana Grande en Taylor Swift traden op tussen de thema’s door.

taylor-swift-victoria-secret

Net5 zendt de show op 15 december uit voor de Nederlandse kijkers. Kun je echt niet wachten, dan zijn er verschillende websites waar de gehele show al te bekijken is.