Nike F.C. herfstcollectie 2014 | Eldan Schools

Lees in dit blogartikel over de nieuwe Nike F.C. herfstcollectie uit 2014. De collectie is gefocust op Parijs waarin Zlatan Ibrahimovic en Thiago Silva centraal staan.

Nike F.C. is een kledinglijn met casual kleding. De eerste collectie presenteerde Nike voor het wereldkampioenschap voetbal in Brazilië met voetbalsterren zoals Neymar, Osvaldo, Wilshere en Boateng. De nieuwe herfstcollectie van 2014 is in het eerbetoon van de hoofdstad van Frankrijk.

Zoals veel voetballiefhebbers weten is Paris Saint-Germain dé voetbalclub in Parijs. In 2011 werd de club gekocht door Qater Sports Investments, waardoor er veel grote sterren werden aangetrokken. Neem bijvoorbeeld de zweed Zlatan Ibrahimovic en de Braziliaanse verdediger Thiago Silva. De twee voormalig spelers van Ac Milan staan centraal in de nieuwe herfstcampagne van Nike F.C. De collectie bestaat uit verschillende T-shirts, sweatshirts, jackets en een polo. Zie hieronder de super toffe foto’s van de nieuwe Nike F.C. herfstcampagne.

nike-fc-herfst-collectie-2014-thiago-silva nike-fc-herfst-collectie-2014-thiago-silva nike-f-c-herfst-collectie-2014-zlatan-ibrahimovic nike-f-c-herfst-collectie-2014-zlatan-ibrahimovic