calvin-klein-logo

Het populaire Amerikaanse modelabel Calvin Klein wilt zich graag uitbreiden in Nederland. Calvin Klein is van plan drie nieuwe winkels te openen in Sluis, Amsterdam en Den Haag.

Dit heeft FashionUnited laten weten.

Locaties

Calvin Klein heeft bekend gemaakt dat het graag wilt uitbreiden in Nederland. De nieuwe winkels moeten komen in de Kapellestraat (Sluis), de PC Hooftstraat (Amsterdam) en de Hoogstraat (Den Haag).

Het grootste filiaal van Calvin Klein zal komen in Amsterdam, het filiaal zal 230 vierkante meter zijn. Het filiaal in Den Haag zou 80 vierkante meter zijn en die in Sluis 180.

Vorig jaar in september liet het bedrijf al weten dat het graag winkels zou willen openen in Nederland. Toen wilde de modelabel graag een winkel in Rotterdam. Het is de bedoeling dat binnenkort die winkel van Calvin Klein open gaat.

Geen winkel

Op dit moment heeft Calvin Klein geen eigen winkels in Nederland. Het verkoopt nu het merk via shops in shops in de Bijenkorf.

Nieuwe collectie

Het is nog even afwachten wanneer het Calvin Klein zijn nieuwe hoofdlijn presenteert. Tijdens de New York Fashion Week wordt de nieuwe collectie van dat seizoen gepresenteerd. In Milaan wordt elk seizoen de mannenmode geshowd.

Bron Featured Image: Klik hier.