muts-ted-baker

Natuurlijk is de belangrijkste functie van een muts om je hoofd en oren warm te houden gedurende de koude wintermaanden. Daarnaast is comfort ook een belangrijk criterium voor een goede muts. Maar een eigenschap die een muts afmaakt: of ‘ie wel fashionable is! Bestaan die eigenlijk wel? Jazeker!

Neem bijvoorbeeld deze bruine muts van het merk Camel Active. Door de voering van katoen en polyacryl is deze niet alleen warm, maar ook waterafstotend! En het belangrijkste van alles: hij past bij iedere winterse outfit, of je nu een zwarte of gekleurde jas aan hebt, lang of kort. De zijflappen van de muts zijn tevens vast te maken aan de zijkant, zodat je hem op twee manieren kunt dragen!

muts-camel-active

De volgende twee mutsen zijn niet voor iedereen weggelegd, maar kunnen absoluut tot de groep ‘’fashionable mutsen’’ benoemd worden. De mutsen hebben naast een gedeelte voor op het hoofd, ook een gedeelte wat rond de mond en op de wangen gedragen wordt. Hierdoor blijft ook dat gedeelte van je hoofd lekker warm, en maak je absoluut de blits deze winter!

baard-muts

Voor de meer klassieke en minder opvallende look moet je absoluut bij Ted Baker zijn. Deze kledingproducent heeft een aantal mutsen ontworpen op basis van wat meer ouderwetse mutsen, maar dan met een stijlvol tintje. Deze muts is tevens in het grijs te bestellen.

muts-ted-baker