gebreide-sjaal-knitted-scarf

Het wordt vroeg donker, het is koud en het is nat. De herfst is voor veel mensen een beetje een vreemde periode. De warmte van afgelopen zomer staat nog in het geheugen gegrift en de gezelligheid van kerst staat alweer voor de deur. De herfst is echt een tussenperiode, met weinig lichtpuntjes. Echter denken veel mensen hier niet over na, maar de sjaal mag de kast weer uit. En dat is goed nieuws!

Verlengstuk van je persoonlijkheid

Er is geen accessoire zo veelzeggend als je sjaal. De sjaal zorgt niet alleen voor een warm, behaaglijk gevoel, maar draagt direct ook bij aan je look. En niet zo’n klein beetje ook. Met een sjaal is het mogelijk om jezelf te identificeren. Een sjaal kan je laten opvallen of juist op laten gaan in de menigte. De juiste keuze maken qua sjaal is lastig. Er zijn zo veel verschillende soorten en maten dat mensen vaak door de bomen het bos niet meer zien. Onderstaand een kleine tutorial voor het dragen van een sjaal.

rode-sjaal-val-op

Val op met deze rode sjaal

Waarom moet ik een sjaal dragen


Een sjaal draagt enorm bij aan je uitstraling. Als je graag wilt opvallen in de menigte kies dan voor een kleurige sjaal. Dat is logisch denk je, maar kijk eens om je heen. Hoe veel mensen zie je met een sjaal met een felle kleur. Niet veel. De mensen die wel een sjaal hebben met een felle kleur zien er meestal modieus uit. Ze hebben bewust voor die sjaal gekozen. Daar kan je zeker van zijn.

Een sjaal is ook een goedkope manier om je stijl te upgraden. Het hoeft niet meer dan €30,- te kosten. En voor een fashion statement is dat niet veel.

Door het dragen van een sjaal hoef je minder make-up te gebruiken. En wie wilt er nou ’s ochtends niet 5 minuten meer de tijd hebben om wakker te worden.

Een sjaal past je altijd, maakt niet uit wat voor soort lichaam je hebt.

Is een sjaal wat voor mij?

Een sjaal is wat voor iedereen. Iedereen, maar dan ook echt iedereen staat een sjaal. No matter what you look like. Pak hem dus weer uit je kast, en draag hem met trots!